söndag 29 januari 2012

Sammanfattning,

av denna helg..


Torsdag kväll spenderades med Johanna & Linnea på GG för ett glas vin & en plocktallrik. Mysigt & mkt prat, klockan drog iväg till elva innan vi gick. Vi pratade om att man kanske skulle ha att man ses tjejerna en gång i månaden & myser, behöver inte vara på helgen utan en vardagkväll eftersom helgerna oftast är fullspäckade! Ska bli kul att det öppnar en Pub på Grythyttans torg, väntar med spänning hur det kommer se Ut-Musik-Dryck-platser m.m :)


Fredagkväll var lugn, Daniel,Fredrik & Christian tog med Charlie ut på promenad så fixade jag med mat (gjorde spenatsoppa med ägg & vitlöksbröd) riktigt gott & mys i soffan framför The Voice. Lördagen var det långfrukost som vanligt sen drog jag ner till Gymmet (lugnt på folk på helgen) körde på som vanligt sen provade jag att springa igen (har inte gjort det sen jag vart Gravid 18 mån sen) Konstigt men det gick lätt & var hur skönt som helst..Trodde jag skulle få blodsmak i munnen men icke. Eftermiddagen spenderades med promenad i Saxhyttan & lek med Kusin Leon ;) Kvällen kom Pappa & Julia förbi & slappade..Camilla var borta så dom hade med sig Pizza & chips..Charlie är verkligen såld i Moster Julia han skrattar så när hon kommer & leker <3

Sen var söndagen här & jag spenderade även en timma på gymmet idag (springturen var lite tyngre idag) men skönt efteråt!! Vi har varit till Karlskoga & handlat ny bilstol till Charlie..Vilken djungel med allt. Men nu är stol,sparkskydd,spegel,solskydd fixat! Vi åkte iväg själva så fick Mamma & Anders vara barnvakt vilket dom verkligen ville. Dom var i Karlskoga igår & har köpt på sig lite leksaker att ha nere hos sig så Charlie har eget där..Bonusmorfar hade köpt en svart Bobbycar som var riktigt kul. Vi stannade kvar & käkade middag. När vi väl vara hemma så kom Moster Julia ner (pappa & milla oxå) hon saknade Charlie redan!!

Nu blir det filmmys..What's your number? Hoppas den är bra.



Välkommnar Måndag..



Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar