lördag 7 januari 2012

Helg..




Ja ledigt har vi & fredagen gick fort vi dansade ut Julen här hemma. I November så går man & bara längtar efter att få Julpyssla/pynta sen när Nyår är över så blir helt plötsligt allt det där mysiga & se ut som skit som bara står överallt & tallris/lummer/minigranar som jag haft blir bara inge fint inne längre..Stjärnor i fönstret kan jag ha kvar månaden ut i alla fall dom gillar jag. Ja konstigt hur man är som människa att ena stunden vill man ha upp & allt för det är så fint & så snipp snapp slut så åker tomtarna ner i lådan & upp på vind igen..

Eftermiddagen spenderades hos Madde & Emil dom bjöd på god Skaldjurssoppa & gott till Kaffet, tänk om varje fredag kunde vara så mysig. Inte så vanligt att den familjen är lediga samtidigt & en eftermiddag..så man får njuta när det väl händer ;)




Idag har vi varit på släktträff/minijul i Örebro med Pappas släkt..Alltid lika mysigt att komma hem till er Familjen Grans!! Tack för den goda Lunchen & nästa gång måste jag ta receptet på Grytan ;)




Vi hann med Ikea oxå för att fylla på ljuslagret här hemma ett måste dessa månader av mörker.


Ha en Härlig fortsättning på helgen!

1 kommentar:

  1. Roligt att ni kunde komma och fira "jul"!
    Han är så mysig eran Charlie:)

    Nu har vi börjat fixa här för att ta ner väggen i vardagsrummet, och byta sovrum, insåg att vi har trååångt, så nu äntligen blir det av..

    Klart du ska få receptet eller kanske det är Daniel som vill ha, haha ;)

    Ni får ha det så bra, Kram!

    SvaraRadera